Guy of Gisborne

Joeh... Dere vet han skuespilleren jeg liker? 
Det er vel flere dager siden sist jeg nevnte ham nå, er det ikke?

I dag ble det annonsert at han har vunnet en pris i The Anglophile Channel's Favourite British Artist Of The Year-prisutdelings... ting. Det er superbra, for det betyr at det blir enda et intervju med ham når prisen skal overrekkes, og intervjuene som Marlise i The Anglophile Channel gjør med ham er  riktig fine. I fjor på denne tiden vant han også en pris hos dem, og det var da jeg nettopp hadde oppdaget ham så det var ett av de første intervjuene jeg fikk med meg. 

 

Nok om det (i denne omgangen). 
Jeg har jo sjekket hva mannen har vært med i av filmer og serier, og jeg har sett en god del av dem også (noen både før og etter at jeg bestemte meg for å like ham). Men en serie som det snakkes ganske mye om blant damene i The Armitage Army (ja, de kaller seg det, men jeg synes det er hakket bedre enn The Cumberbitches...), og som jeg ikke har sett ennå, er Robin Hood. Dette er en BBC-serie som gikk fra 2006 til 2009, der han spiller skurk. Om jeg skal dømme etter sukkene og stønnene som jeg nærmest hører når jeg leser beskrivelsene av denne karakteren bør han være skikkelig bra. Men jeg er ikke sikker, jeg...

Jeg mener... Noen har mort seg storveies med å designe kostymene hans, i alle fall. 

Men det er nok på tide at jeg også stifter bekjentskap med denne Guy of Gisborne. Særlig tatt i betraktning at jeg IKKE kommer til å ønske å se den neste rollen han har fått, som psykotisk massemorder som river biter av ofrene sine med tennene... Så jeg har kjøpt meg alle tre sesonger og venter spent på postmannen. 

 

Og samtidig venter jeg på Urban and the Shed Crew, Sleepwalker og Alice through the looking glass. Han hadde et travelt år i 2014.

 

 

#RA #RichardArmitage #RCArmitage #Armitage #armitagearmy #serier #kjendiscrush #film #BBC #robinhood #guyofgisborne #TAC #theanglophilechannel #marlise

Én kommentar

frodith

19.01.2015 kl.15:32

Det er utrolig mange bra serier som går nå...vi kjøper mange også på dvd. Vikings, The Games of Throne osv :-) Koser meg :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits