Huskonsert!

Om noen uker skal jeg ha konsert i stua mi! 

Jeg har ikke tenkt å stille meg opp og synge selv, altså; slikt gjør jeg bare når jeg tror at ingen hører meg (eller når jeg er litt full). Men en musikervenn av meg skal på en liten norgesturné og jeg er så heldig at jeg har fått booket ham til å spille hjemme hos meg. Jeg tror sannelig at Sarpsborg blir første stopp på turneen også!

Hva er en huskonsert, sier du? Det er akkurat det det høres ut som - en konsert i et privat hjem. Det er en alternativ måte for musikere å få vist seg frem, uten å måtte fylle et helt konsertlokale eller legge masse ressurser i markedsføring. Det er mere intimt enn en spillejobb på en pub, for eksempel, og sannsynligvis mindre bråkete også. Noen stiller hjemmene sine til disposisjon som konsertlokale (det er visst noen i Fredrikstad som skal ha opera hjemme hos seg i disse dager), andre foretrekker den mer forutsigbare varianten lukket arrangement. 
Jeg velger det siste alternativet. Her vil jeg fylle huset med venner og bekjente, og jeg satser på en superhyggelig kveld med oppimot tretti gjester. Om det kommer såpass mange må nok de fleste møblene bæres ut av stua og erstattes med stoler, men det skal gå. Jeg hadde en tilsvarende kveld i juni med bare tretten gjester, og da var det ganske romslig her...

Her er mannen som skal spille for oss:


Om du liker ham kan du kikke på hjemmesiden hans HER. Der finner du både musikk og informasjon. 
Turnédatoene hans står der også. Kanskje han tilogmed har en ledig dato så du kan booke ham selv, om du er av den impulsive sorten ;-)

Jeg gleder meg i alle fall veldig til min egen konsert!

 

 

#daithirua #daithi #huskonsert #musikk #turné

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits