Jamen hva ER det for noe da, Tante Jul?

Forrige helg postet jeg et innlegg der jeg spurte om noen kunne gjette hva jeg hadde fått i posten, og som jeg hadde tatt dette bildet av: 

Jeg fikk inn en del forslag, og selv om ingen av dem var helt riktige var det en som var nær nok til at jeg vil godta svaret. 

Forslaget var "et motiv av håndkler, som en kan ha på en kake?", og det var nesten så riktig som det kan bli. Det dere ser på bildet er et "frosting sheet", et ark rispapir (nåja, det er brukt tapioca, ikke ris, men prinsippet er det samme) som er printet med spiselig blekk. Håndklærne er ikke til EN kake, de er ment å sitte på en kake hver, og jeg har tenkt å lage disse kakene til årets Towel Day-feiring den tjuefemte mai. Hurra!

En ferdig håndklekake vil se omtrent slik ut:


Bildet er lånt fra brittablvd.com

Er de ikke morsomme? Mine håndklær var en julegave fra Britta, men du kan kjøpe dine egne hvis du vil - her er nettbutikken hennes. 

Tilbake til vinneren min. Den som kom nærmest det riktige svaret var Ina N, og hun skal få en premie i posten. Jeg har ikke helt bestemt jeg for hva det skal være, men siden jeg sa en kake får det kanskje bli en kake. Eller noe lignende. Det får bli en overraskelse, rett og slett :-)

 

 

#konkurranse #vinner #Towelday #Tastytowels #kake #britta #brittablvd #etsy 

Én kommentar

frodith

30.01.2015 kl.17:41

Utrolig artig oppfinnelse :-) Gratulerer til vinneren, det var ikke dårlig tippet :-D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits