Nå skal jeg fråtse!

...For jeg fikk nemlig disse i posten i dag. 

Jeg er spent på hvordan North and South er som bok. Det pleier oftest å være slik at jeg har lest boken først og så blir jeg skuffet over filmen (eller serien, i dette tilfellet) etterpå. Denne gangen er det omvendt; serien har jeg rukket å se i alle fall tre ganger, og jeg har elsket den mer for hver gang. Forhåpentligvis er boka like god. Jeg kommer uansett ikke til å greie å se for meg John Thornton som noe annet enn Richard Armitage, uansett hvordan han beskrives i boken (på coveret har han jo bart!). 

Daughters and Wives har jeg også sett filmatiseringen av, men bare en gang. Den tredje Elisabeth Gaskell-boken hadde jeg ikke hørt om engang. 

Den siste boken faller inn under kategorien "klassikere som du har hørt så mye om at du tror du har lest dem, men ved nærmere ettertanke har du ingen anelse om hva den handler om engang" for meg. En eller annen skrev på et postkort at det er den fineste boken hun vet (jeg har bedt om boktips på Postcrossing-profilen min). Da skjønte jeg at det er på tide at jeg også leser den. 

Hva skal dere lese de neste ukene?

 

 

#Gaskell #ElisabethGaskell #North&South #RichardArmitage #Armitage #RA #bøker #boktips #mockingbird

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits