En million kilometer

Svært få av tingene jeg gjør involverer antall eller verdier som overstiger en million. Jeg regner med å ha over en million i gjeld snart, men ikke med å ha over en million i årslønn... noensinne. Jeg spiser sikkert bortimot en million kalorier i måneden, i alle fall kjennes det slik på dager som denne når jeg har forgrepet meg på barnas lørdagsgodt og har planer om å spise både koteletter, potetsalat med masse majones og dessert (og kanskje tilogmed drikke et glass vin eller to). Og jeg går vel over en million skritt i... året, i alle fall. Men det er vel alt. 

Bortsett fra at nå har jeg offisielt sendt postkort mer enn en million kilometer! Det har tatt meg 667 dager som medlem i Postcrossing, og avstanden er fordelt på tre hundre og ett postkort. Men det er da ganske langt, er det ikke? Jeg sier meg i hvert fall fornøyd :)

 

I dag fikk jeg et skikkelig fint postkort fra Hong Kong. Det hadde reist i ti dager. Jeg får ikke scannet det, men jeg fant igjen bildet på en side som jeg ikke vil betale for å ta det fra. Det er HER, om dere vil se. 
Og så har jeg skrevet kort som skal sendes til Holland, Japan, Tyskland, Hong Kong og Frankrike.  Det er virkelig en ganske trivelig hobby jeg har funnet meg. 

Ha en fin dag i regnet!

 

#hobby #postcrossing #postkort #reise #bøker #skrive #statistikk #million

2 kommentarer

frodith

16.05.2015 kl.18:08

Det er ordentlig FYSISKE postkort ikke sant? Ikke bare på nett? SÅ gøy du har funnet en hobby du liker :-) Jeg har spist en million kalorier bare i dag jeg... :-D Og skal løs på flere :-D

Tante Jul

16.05.2015 kl.19:03

frodith: Ja, det er ordentlige postkort. Kjempekoselig å få sånne i postkassen i stedet for bare gratisavisen og bøker jeg har glemt å avbestille...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits