96 dager til juuul!

I dag kjøpte jeg årets første klementin. 

Det var ikke min skyld, altså, for jeg så en kollega spise klementin på jobben for et par dager siden. Samme dag valgte sjefen min å spise ribbe på jobben også, så jeg føler at påvirkningen derfra var såpass sterk at jeg kan plassere ansvaret hos dem. Når det er sagt, så er det faktisk bare 96 dager igjen til jul. Er det ikke noe med at når vi har passert "hundre dager igjen-grensen" så er allting lov? Eller noe sånt? 

Hvorom allting er (kan ikke la uttrykk dø ut bare fordi ingen andre bruker dem lenger, kan jeg vel?), så har ikke julestemningen innfunnet seg riktig ennå. Julesanger fungerte dårlig, merket jeg. Det henger muligens sammen med at det har vært t-skjorte- og hagearbeidsvær i dag. Eller med at jeg har satt meg noen mål som bør nås før nyttår og som jeg ikke er helt sikker på at jeg greier på den tiden som er igjen. Da går jeg jo ikke akkurat og ønsker at tiden frem til jul skal gå fortere. 

Men et julete bilde fra weheartit skal dere få - jeg er da fremdeles Tante Jul!  

#jul #pepperkaker #sol #hage #tantejul

4 kommentarer

Missmommy.blogg.no

19.09.2015 kl.23:35

Går fort mot jul nå ja:) fin blogg du har ;) ha en god natt!

A

21.09.2015 kl.02:14

Her har "endelig" ruskeværet kommet sånn skikkelig. Det er så vanskelig å kle seg når været veksler mellom kjempefint og elendig vær bare i løpet av en time. Så her er iallfall høsten skikkelig igang. Og da er det snart vinter og jul!

johanne

22.09.2015 kl.14:31

Helt enig i at vi ikke skal la uttrykk dø ut . Kanskje vi kan ta en "husker du den her , da?" kveld???

johanne

22.09.2015 kl.14:32

Stakkars pepperkakemennene med hull i hjertet !!!!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits