Nøkler, klesvask, bursdagsgave, hjullager...

...togtider, pass, juleavslutning, trening, transport.

Det er noen av tingene som tankene mine er beskjeftiget med denne første dagen i desember. Litt sånn i alle retninger.
I morgen ettermiddag drar jeg til Oslo - med tog, siden hjullageret på bilen min bestemte seg for å ta kvelden i går - for å være litt nærmere Gardermoen når jeg skal ut og fly på torsdag morgen. Hjernen min har ikke helt fått med seg at jeg skal reise, tror jeg, for jeg kjenner ikke akkurat nå hverken at jeg gleder meg eller at jeg har noe reisenerver. Men det blir bra. Mer om det om ikke så lenge.

Alle de andre tingene som kverner rundt i hodet mitt henger sammen med barna, skole-julegreiene deres, en bursdag som en av dem skal på mens jeg er borte, minstemann som har mistet nøkkelen sin, logistikk med treningstider uten bil og slikt. Jeg måtte naturligvis også ordne alternativ transport til og fra jobb, men det gikk heldigvis veldig greit (takk til Bonden for det!).
Midt i alt dette har jeg pussig nok ikke så mye plass til å tenke på jul. Jeg glemte til og med å åpne første pakke i pakkekalenderen min før jeg dro hjemmefra i dag! Jeg får bøte på det med å stikke innom Frodith nå etterpå, og se hva hennes kalender har å by på. 

Ja, når det gjelder kalender... Det kan jo hende at noen av dere lurer på om jeg skal ha kalender igjen i år. Det ble brått noen års opphold i den fantastiske karamellkalenderen jeg pleide å ha. Jeg har tenkt og tenkt på om jeg skulle starte opp igjen nå; jeg burde vel være klar for det, har jeg tenkt. Det jeg har kommet frem til, som følge av mental tilstand og ytre omstendigheter er: Nja. Altså, svaret på spørsmålet om Tante Jul skal ha adventskalender i år er: Nja.
Det jeg kommer til å gjøre er som følger: Gjennom desember kommer jeg til, med mer eller mindre jevne mellomrom, å arrangere små giveaways her på bloggen. Programmereren min (Kusine Josefine), som har ordnet med å fikse kalender på tantejul.com tidligere, har hatt ferie, og jeg var for sent ute med kalenderspørsmål til at hun fikk gjort det før hun reiste bort, så det blir ikke det samme proffe opplegget som før. MEN det blir NOE! Og det er ikke verst, synes jeg. Det blir spørsmål og små oppgaver, og vinnerne får mine egne hjemmekokte granskuddkarameller i posten. Avtale?

AVTALE?

  

#advent #adventskalender #tantejul #reise #forvirret #jul #hjul #haha

4 kommentarer

frodith

01.12.2015 kl.09:00

Så koselig med linking til min kalender :-) Takk <3 Og jeg skal vinne karameller om du setter i gang å gi bort DET altså :-D Hi-hi Ha en fin dag i Oslo :-)

Tante Jul

01.12.2015 kl.09:35

frodith: Det blir vel bare en natt i Oslo, og det er ikke før i morgen, men det skal nok bli fint allikevel :)

johanne

01.12.2015 kl.20:10

Ting som skjer og berører oss dypt gjennom året kan noen ganger ta så mye plass at det som ellers opptar oss blir litt "pakket inn", liksom. Samtidig vil jo hverdagen ha sitt - med tapte nøkler , hjullager og ditt og datt . Da kan planlagte og hyggelige ting som små reiser / markeringer bli litt uvirkelige - helt til de faktisk skal skje. Jeg har det også slik akkurat nå.

Det er bra at noen trår til og hjelper med logistikken når en trenger det.

Når flyet letter blir det fiiin tur .

Tante Jul

01.12.2015 kl.22:27

johanne: JA, det skal bli en fin tur! Men hva skal jeg ha med meg, tro...?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits