Adventsgiveaway nummer to!

Hei fra Sveits! 

Nå befinner jeg meg i Einsiedeln, som har et av de største julemarkedene i Sveits. Det vil si, nå befinner jeg meg antageligvis i Einsiedeln, for dette innlegget er forhåndspublisert. Antageligvis koser jeg meg glugg ihjel sammen med moren min, og vandrer rundt med en kopp Glühwein i den ene hånden og et Lebkuchenhjerte i den andre, alternativt med handlenett eller -poser i stedet for en av delene. Antageligvis gleder jeg meg til å høre gregoriansk sang i klosteret om et par timer, og til å se den svarte madonnaen. Jeg snuser inn lukten av krydder og honning, ser på alle lysene, tenker at det hadde vært enda finere med litt snø (enn så lenge sier værmeldingen at det ikke blir noe), og antageligvis skal jeg snart på museum. 

Og det er her giveawayen kommer inn i bildet. Hva slags museum finnes her i Einsiedeln som Tante Jul kan være ekstra interessert i? Oppgaven deres blir å finne ut hvilket museum det er, å fortelle kort hva som vises frem der, og å nevne navnet på museums...butikken, i mangel på andre ord som ikke umiddelbart avslører hvilket museum jeg tenker på. 

Premien er en pose av Tante Juls hjemmekokte karameller. 

 


Mens dere tenker kan dere nyte dette flotte bildet, som jeg tyvlåner fra kalenderbild.ch. Fotografen heter Christian Camenzind - et navn som bringer meg rett tilbake til pensumlitteraturen på tysk grunnfag... 

 

Å, og fristen for å svare er midnatt, natt til lørdag 5. desember. Trekning blir så snart jeg får det til; kanskje ikke før jeg er hjemme igjen. 

 

 

#julemarked #Sveits #reise #mamma #tur #jul #shopping #museum #kultur #katedral #gregoriansk #konkurranse #giveaway

4 kommentarer

frodith

04.12.2015 kl.11:18

Kos deg :-) Jeg har ikke tid å sjekke så mye i dag, så kommer innom en annen dag :-)

Tante Jul

04.12.2015 kl.16:02

frodith: Neste giveaway blir ikke før på mandag... :-)

Trine Camilla Andresen

04.12.2015 kl.20:45

Jeg tipper det er Diorama Bethlehem. Fordi der finner du verdens største julekrybbe! Men jeg vet jo ikke! Krysser fingre og tær. Klem 😊

Mr. Schultz

04.12.2015 kl.20:50

http://www.goldapfel.ch/pages/museums php 😉

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits