Adventsgiveaway nummer en!

Jeg har lovet dere giveaways i fleng gjennom desember (nåja, jeg har sagt at det blir en del giveaways i stedet for en adventskalender), og her er den første. 

I dag vil jeg stille et ganske enkelt spørsmål, med litt forgreninger. Jo mer dere kan fortelle, desto større er sjansen for å vinne. Hovedspørsmålet er: Hvem har skrevet "A child's Christmas in Wales"? 

Videre vil jeg gjerne at dere nevner minst en annen ting skrevet av samme person, og ikke minst vil jeg høre dere fortelle hva min forbindelse til denne forfatteren er. Det krever ikke mer av dere enn et par målbevisste google-søk. 

Premien er Tante Juls hjemmekokte karameller. Svarfrist er midnatt, natt til torsdag 3. desember. Trekningen blir så raskt som jeg får det til :-) 

Lykke til!

 

#giveaway #konkurranse #jul #karameller #tantejul #poesi #Wales #litteratur

 

 

8 kommentarer

frodith

02.12.2015 kl.10:09

Hei hei, jeg prøver meg litt. Forfatter er Dylan Thomas og et annet verke er f eks:Portrait of the Artist as a Young Dog eller Do not go gentle into that good night. Men hvordan og hvorfor DU har noe spesielt forhold til han aner jeg ikke...Og det finner jeg neppe på Google... ;-) Men LITT har jeg da svart..

Albert Gjøstøl

02.12.2015 kl.10:16

Det er selvsagt den berømte waliseren Dylan Thomas, profesjonell alkoholiker og dikter, som har skrevet "A Child's Christmas in Wales". Han er blant annet også kjent for diktene " Do not go gentle into that good night" og "And death shall have no dominion" (blant annet sitert av George Clooneys karakter i den katastrofale "Solaris" fra 2002).

Du skrev årsoppgaven din fra tolvte klasse om denne skikkelsen, og du digger Thomas så mye at du har (eller ihvertfall hadde) hans dikt " A prayer from Wales" på veggen ved skrivebordet ditt.

Karameller? Nam nam.

frodith

02.12.2015 kl.10:22

Du skrev årsoppgave om han da du gikk på Steinerskolen :-)

Øystein aanonsen-jansen

02.12.2015 kl.11:35

Dylan Thomas han er en onkel fra London som vi ikke viste du har.

Julie

02.12.2015 kl.15:51

Det er skrevet av Dylan Thomas :) Han har også skrevet radiodramaet "Under Milk Wood", som er mitt eneste kjennskap til forfatteren. Dette hørte vi på på ungdomsskolen, og husker jeg likte det godt :)

Toril

02.12.2015 kl.18:26

Måtte jo...😃. Dette dreier seg selvfølgelig om Dylan Thomas som du skrev årsoppgave om i 12.klasse på Steinerskolen. Dette fordi du ble inspirert av hans kjente verk Under Milk Wood. Måtte jo som sagt prøve meg. Det er karameller som står på spill her😂😂😂

Gunn Elisabeth

02.12.2015 kl.22:43

jeg er ikke så god på blogg. hvordan svarer jeg

Tante Jul

03.12.2015 kl.09:02

Gunn Elisabeth: Du svarer sånn som du skrev denne kommentaren ??
Men jeg fikk svaret ditt på messenger i tide, altså.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits