Bursdag! Og enda en vinner.

I går var det førtiårsdagen min, som jeg hadde gruet meg en del til. Bursdagene mine har vært ganske stusslige de siste årene, og jeg hadde mest lyst til å glemme hele datoen. Det hjalp naturligvis ikke at det var akkurat førti jeg skulle fylle heller; i min nåværende livs- og arbeidssituasjon er uttrykket "førti, feit og ferdig" ubehagelig nærliggende.

Men jeg hadde en veldig fin dag! Og jeg føler meg ikke mere ferdig enn jeg gjorde i går. Litt feitere kanskje, etter all maten og isen, men det går seg til.
De aller første timene av dagen trenger vi kanskje ikke å snakke høyt om, men da jeg sånn i kvart på ni-tiden kom kjørende hjem fra butikken og så for meg en trivelig alenefrokost med nyinnkjøpte rundstykker, bok og kakao, skjedde det noe uvanlig. Jeg var på vei ut av bilen mens jeg småsnakket med en av kattene, da jeg hørte bjelleklang. Og sang. Og løpende føtter. Hva i alle...?
Frem fra bak garasjen toget seks forfrosne damer og et barn, med flagg og glitter og ringlende bjeller, og sang bursdagssang for meg! Det var to kolleger og halve menighetsrådet som kom med bursdagsfrokost. De hadde nybakte horn og pålegg og alt mulig med seg. Hornene hadde vært varme da de kom, men etter en halvtime i kulda utenfor et låst hus var de ikke det lenger...

Det gikk med ekstra mye kaffe og te til frokosten, Jeg håper ingen av dem ble forkjølet.

Senere på dagen fikk jeg fint besøk av to venninner og en baby, og vi lagde en deilig bursdagsmiddag sammen, og satt og snakket til det ble sent og de måtte kjøre tilbake til Oslo.

Og hele dagen rant det inn bursdagsmeldinger, den ene hyggeligere enn den andre, på telefon, SMS, facebook, og naturligvis her på bloggen. Det var så trivelig atte.


(Oi, det bildet var stort...)

Jeg illustrerer med et bilde (fra weheartit, så klart) som minner om en bok jeg elsket da jeg var liten. Ingenting sier fest som en million ballonger.

Men jeg hadde jo også bursdagsgiveaway!
Jeg ba dere om å skrive bursdagshilsen til meg, rett og slett, og nå har jeg trukket en vinner blant dem som gjorde det. Artig nok ble vinneren en som har bursdag i dag, nemlig Hermine. Gratulerer! Du skal få granskuddkarameller av meg; jeg må bare finne ut hvor du bor først. 

Ny giveaway i morgen tidlig, det er bare å følge med!

 

 

 

5 kommentarer

A

14.12.2015 kl.01:09

Herlig å høre at du hadde en fin dag. Gøy med overraskelsesbesøk! Det er nesten den beste typen besøk, egentlig. Jeg tror forresten ikke på at du er noe annet enn førti. Feit og ferdig er du neppe.

frodith

14.12.2015 kl.06:37

KJempekoselig med overraskelse-party-frokost på døra da :-) Det fortjente du :-) Jeg er snart 50 jeg...det blir mer skummelt... Jeg reiser vekk :-D Ha en fin mandag også <3

fjellgeitbundingen

14.12.2015 kl.18:49

Gratulerer så masse. Så koselig gjort av dem.

Mårten

21.12.2015 kl.20:49

Føøøøøøøørti!! ;D nuff said...grattis!!

Britta

04.01.2016 kl.23:12

I am so glad you had such a lovely birthday! 40 is the new 25 anyway. ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

40, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits