Snakke fritt

Jeg vet ikke helt hva bloggen min har blitt til de siste årene. Den blir ikke oppdatert særlig ofte, det er i alle fall sikkert, og det er ikke bare fordi jeg er travel og har andre ting å drive med. 

For litt over et år siden skrev jeg et kort innlegg om at jeg hadde sensurert meg selv til døde (HER, hvis du er interessert). Det har vært et dilemma for meg at jeg har valgt å ikke fortelle visse ting, som har ført til at det er en hel mengde andre ting jeg ikke kunne fortelle heller. Slik vil jeg ikke ha det lenger. Derfor, så kortfattet som jeg greier: 

For litt over to år siden innså jeg at jeg var nødt til å gå fra mannen min. Tilværelsen var uholdbar, han gjorde ting som ingen skal gjøre mot en partner eller ektefelle, og det hadde pågått alt for lenge. Det var en tung avgjørelse å ta, og da det vel var gjort utløste det en hel rekke andre problemer i mer eller mindre katastrofale dimensjoner. Det var en tung tid. Lenge. Fremdeles er det mye som ikke har falt på plass - blant annet har jeg ikke greid å kjøpe ham ut av huset - men gemyttene har roet seg noe og bølgedalene er mindre dype på det området, i alle fall.

Puh. da var det sagt.  

Nå skrev jeg nettopp en aggressiv og selvmedlidende utlegning om andre ting som har vært og fremdeles er vanskelige, men det får holde. Ikke mere gylle i dag. DELETE. 

Det jeg ville med dette innlegget var jo å åpne opp for alle de andre tingene jeg har hatt lyst til å skrive om men som jeg ikke har våget å nevne. Fine ting! Som å oppdage at det går an å føle seg bedre igjen etter å ha vært helt nedkjørt emosjonelt. Som å se at det finnes mennesker der ute som vekker en nysgjerrighet som jeg trodde jeg hadde mistet. Å, så lyst jeg hadde til å skrive om det øyeblikket da tannhjulene i hodet mitt plutselig begynte å snurre og produserte en utrolig aha-opplevelse der jeg så ting (eller, ja, en mann) i et helt nytt lys. Jeg hadde lyst til å skrive om kribling og ukontrollerbare smil, og om kyssing bak hushjørnet så barna ikke skulle se det.  
Men så kunne jeg ikke. Både fordi denslags fortellinger definitivt ville være en B til en A som jeg aldri hadde sagt - og fordi det fantes mennesker som ikke fikk vite. 

Nå vet de, og det er greit. 

Og dere vet, og det er også greit. 

Kanskje jeg nå kan senke skuldrene og snakke fritt her inne uten å la min egen sensur hindre meg. 


(fra weheartit) 

 

 

#personlig #samliv #skilsmisse #tilståelse #følelser #forelskelse #frihet #fri

5 kommentarer

johanne

02.02.2016 kl.13:48

Good Girl .

fru Lyng

02.02.2016 kl.21:50

Alltid litt vanskelig å skrive så personlig om seg selv. Kanskje fordi blogg og insta ofte er mer rosenrødt. Ikke vet jeg. Personlig liker jeg å lese OM andre. Bli kjent med folk på en jordnær og ærlig måte. Det gjør at jeg fortsetter å følge de. Dette innlegget, til tross for det litt triste og vonde, er mye mer interessant enn f.eks fotballfruens innlegg som alltid er perfekte.

Nå skal det sies at jeg ikke har vært her inne på lenge. Men dine innlegg har jeg alltid fått med meg. Stå på. Det ene fører med seg det andre. Og det kommer nok masse godt ut av dette skal du se. Man finner seg selv igjen. Begynner å leve livet. Så en klapp på skulderen fra meg til deg. Tøft gjort.FORTSETT;) Det er jo så got å lette på trykket innimellom..he he

Sender en klem og et ønske om en flott uke.

Tante Jul

02.02.2016 kl.22:05

fru Lyng: Takk for varmende kommentar! Jeg satser beinhardt på at alt ordner seg og at jeg kommer gjennom det og får det bra. Det SKAL bli sånn. selv om det er forferdelig slitsomt nå i mellomtiden.

fru Lyng

15.02.2016 kl.19:21

Det VIL bli bra. Alltid tøft med slike endringer. Man er så vant med å ha hverandre der i hverdagen. Men når tiden leger sår, kommer du til å se tilbake på det med et «smil». Du fikk en ny start. Kan gi deg selv egentid. Drive med ditt. Dette kommer du sterkere ut av;)

Amanda (alla har en bok)

02.05.2016 kl.22:02

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

40, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits