Skjebnen eier ikke køkultur...

De av dere som kjenner meg eller har lest noen av de mindre julete innleggene mine de siste årene vet at jeg har vært uten fast jobb veldig lenge. Jeg har jobbet for det meste, men jeg har ikke hatt en varig arbeidsavtale uten sluttdato - som er det banken krever for at jeg skal få kjøpt ut eksmannen av huset mitt, og som det hadde vært veldig greit å ha for min egen sjelefreds skyld.
Jeg gjør virkelig alt jeg kan for å endre på situasjonen; jeg søker på utlyste stillinger, jeg pleier nettverket mitt, jeg sender åpne søknader, oppsøker bedrifter, besøker HR-ansvarlige på kontorene deres. Og jeg er på intervjuer og får positive tilbakemeldinger og får høre at jeg "gjorde et godt inntrykk så dette løser seg nok snart". Men det er hele tiden bare nesten, og det tar på.

Gode venner gjør det de kan for å muntre meg opp og støtte meg, og det setter jeg veldig pris på. Det er bare litt vanskelig å ta til seg utsagn som "det løsner snart" og "neste gang er det din tur" når skjebnen så tydelig ikke er god på køkultur. Det har vært "min tur" ganske lenge nå, føler jeg, men stadig slipper andre foran. Det er noe dritt, rett og slett. Noe helvetes jævla dritt, som presten sa.

MEN! Nå er det juleverksted, og jeg skal gå og dekke frokostbordet med juleduk og tente lys. Så kan neste gang bare ha det så godt, en liten stund til.(Bilde tyvstjålet fra mestergronn.no)

 

#jobbsøker #jobbsøk #avslagnåigjen #optimist #lei #dusteskjebne

 

5 kommentarer

frodith

26.11.2016 kl.08:58

Kos deg i dag uansett, og lykke til med jobbjakten. Det MÅ bli din tur nå. Så du kan få kjøpt han ut :-)

fjellgeitbundingen

27.11.2016 kl.10:48

Hei, håper det ordner seg for deg snart. Jeg tenker du i mens og innemellom jobbsøknader skal skifte fokus til å lære deg noen nytt, lage noe, gjøre ting som gjør deg glad og betyr noe, være noe for noen andre. Kanskje noen trenger en hjelpende hånd før jul. Til vask, til pynting eller annet. Ved å bruke tiden slik vil du også gjøre noe for deg selv.Lykke til. Stråler du vil du lettere få jobben :)

Tante Jul

29.11.2016 kl.00:38

fjellgeitbundingen: Jeg prøver å gjøre ting som gjør meg glad innimellom, ja. Men det er ikke mye ekstra tid å ta av. Det at jeg er på jakt etter jobb betyr ikke at jeg ikke jobber hver dag, nemlig; jeg har vikaroppdrag nesten hele tiden, og er borte hjemmefra mellom halv sju og kvart på fire hver dag. Resten av tiden forsvinner fort med lekser, matlaging, aktiviteter og husarbeid. Og så jobbsøk oppå der igjen. Puh.
Jeg gleder meg veldig til den dagen jeg ikke trenger å bruke hvert våkne øyeblikk på å tenke jobbsøk.

johanne

27.11.2016 kl.18:15

Assa Girl .

fjellgeitbundingen

29.11.2016 kl.09:23

Bare å beundre deg for den innsatsen. Tenker det er bra du har helsa til å klare dette en periode. Tenker jeg er svært heldig som har jobb. Jeg hadde heller ikke hatt helsa til å gjøre det du gjør, nå, så vær iallefall takknemlig for du har helsa, men ta vare på deg selv også. Lev livet så du gløder, så slår du lettere gjennom på intervju. Jakt etter lykken. Lykken er kanskje en fast jobb? En bra jobb?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

40, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits