Mimre

Nå som det nærmer seg jul øker antallet sidevisninger på bloggen min veldig, som vanlig. Men det er nok ikke fordi folk er opptatt av hvilke nye, fantastiske historier jeg har å komme med, for det er bare en svært liten andel av treffene som inkluderer de nyeste innleggene. Et innlegg om "ordentlig kakao" topper listene for øyeblikket, tror jeg, med åtte visninger de siste 24 timene. Og så er det innlegg om lysdypping, karameller og cellofan. Og utover det er det litt sånn ymse hva folk ender opp med å klikke seg inn på, virker det som.

Og det er veldig trivelig for meg! For jeg har nemlig klikket meg inn på mine egne gamle innlegg via "mest leste"-linkene i det siste, og har lest og sett hva jeg drev med for flere år siden. Så mye jeg har glemt! Og så søte barna mine er! Og var! Sånn sett er det litt trist at jeg ikke har opprettholdt bloggingen de siste årene, for jeg er veldig dårlig til å ta bilder (og ta vare på dem etterpå). Dermed har bloggen min fått en helt spesiell verdi for meg nå når jeg har (gjen)oppdaget statistikken.

Du kan jo selv tenke deg hva gjensynet med et innlegg som DETTE gjør med en mor :-)

 

#statistikk #ostbåge #mimre #gamledager #blogg #jul #tantejul #Sixten #ruben

 

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

27.11.2016 kl.10:38

Hei, ser jo man fort kommer opp om man søker på ting, så tror du kan få treff sånn :) Ha en fin dag.

frodith

27.11.2016 kl.15:24

MOro å se på gamle innlegg ja :-) Jeg ser plutselig at det er noen som titter på mine gamle innlegg, og da MÅ jeg jo inn å se hva de leser på :-D Og finner noen ganger innlegg jeg synes må få en reprise også :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

40, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits