Fordelene ved å legge på seg

Nå er det en god stund siden jeg så ut som på dette bildet. Det hender at jeg savner det, så klart, når jeg føler meg sliten og tjukk og gammel. Men en kan ikke forvente å være tidlig i tjueårene for alltid, og jeg ser helt klart noen fordeler med fettlagene som har dannet seg utenpå modellkroppen min.

For det første: Jeg er friskere enn jeg var den gangen.
Jeg var ganske sterk og i god form da også, men jeg hadde lavt blodsukker og/eller blodtrykk, som resulterte i at jeg besvimte rett som det var. Fortrinnsvis om morgenen hvis jeg ikke hadde spist frokost, men det var ikke noe bestemt mønster over besvimelsene mine. Jeg var til utredning for hjertefeil (de hørte en bilyd i hjertet mitt, og jeg var på 24-timers EKG to ganger), og for epilepsi (EEG og søvndeprivert EEG fremkalte ikke anfall, og da de sa at de kunne jo teste å gi meg epilepsimedisin for å se hva som skjedde bestemte jeg meg for at det ikke var noen vits i). Jeg fikk aldri noen forklaring på hva som var galt, men etter at jeg hadde lagt på meg noen kilo sluttet jeg å besvime. Det er jeg glad for.

For det andre: Jeg får ikke like mye uønsket oppmerksomhet som den gangen.
Det er naturligvis fullt mulig at dette skyldes at jeg er nesten tjue år eldre og at jeg ikke beveger meg ut blant folk like ofte. Men det er greit å kunne ha en dårlig dag uten at jeg føler at jeg må prestere noe fordi folk kikker på meg.

For det tredje: Jeg slipper å bli kilt i navlen!
Det er nemlig slik at jo tjukkere jeg blir, desto dypere blir navlen min, og når for eksempel en av sønnene mine får den skrekkelige ideen at de vil stikke en finger i navlen på meg (ikke spør hvordan de kommer på slikt), så trenger jeg bare å sitte eller bøye meg litt, så er navlen min helt utilgjengelig. DET er deilig, det. Jeg hater å bli pirket i navlen.

 

 

#fett #modell #ungdom #alder #vokse #navle #omåblieldre #barn #mamma #helse #tjukkebolla #mimrestund

 

6 kommentarer

Mrtn

31.01.2017 kl.20:37

Jøss, for en bursdagsgave jeg ikke så før et par uker for sent!

Stemmer det, husker du slet litt med disse anfallene dine...innbillte meg at du svimte av hver gang du så meg, men det var nok bare ønsketenkning ;p

PS link: No pun intended, men må jo være broren din ;D

Tante Jul

01.02.2017 kl.07:15

Mrtn: Bursdagdgave?
Vel, det var nok en periode der da du fikk meg ut av balanse, men tross min økende likhet med viktorianske romanfigurer har jeg aldri besvimt over en mann. Ennå.

Mrtn

08.02.2017 kl.21:22

Det er enda ikke for sent med litt middelalderdrama da... ;p Men la oss håpe en eventuell dåning ikke skyldes Rohypnol i drinken din... :P

Tante Jul

08.02.2017 kl.21:26

Mrtn: å, drama har jeg nok av... Men rohypnol? Det kunne vel ikke du finne på.

Mrtn

09.02.2017 kl.20:32

Finnes vel ikke den ting jeg ikke kunne FINNE på...men å GJØRE derimot...No no no no..det er ikke meg nei ;)

Besides..I like you more when you put up a fight! ;p

Tante Jul

10.02.2017 kl.07:53

Mrtn: ...og DER tror jeg vi legger denne diskusjonen død.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits