Intetsigende

Nå sitter jeg og kjenner at jeg har lyst til å poste ett eller annet muntert og intetsigende, for å gi livstegn fra meg og for å gi inntrykk av at jeg har det helt topp. Den gamle Tante Jul ville nok ha fortalt dere hvor mange dager det er igjen til julaften (323) og lagt til et bilde av noe artig og juleaktig (slik som dette:)

 

Men den nye Tante Jul har mest lyst til å grave seg ned. En ting er at jeg har en del ganske store utfordringer for tiden, men om jeg i det minste kunne la være å tenke på dem hele tiden, så tror jeg kanskje det hadde hjulpet.
For eksempel har jeg nettopp snakket lenge med en saksbehandler i nav, for å finne ut om jeg har noen sjanse til å hindre dem i å ta resten av innholdet i min allerede avmagrete nødkonto som kompensasjon for at de plutselig endrer regnemåte for en stønad jeg har mottatt i god tro i flere år. Jeg har fått litt mere klarhet i hva jeg kan ta tak i, og jeg skal få tilsendt mere dokumentasjon som jeg må pløye igjennom for å kunne formulere en klage. Nå kan jeg altså ikke gjøre mer før den dokumentasjonen kommer. Men tror du jeg greier å legge det til side frem til da? Neeeeeida! Jeg blir nok gående med bekymringsklump i magen i en uke til. Det er slitsomt å være meg iblant.

Nå skal jeg ta meg en pause og gjøre noe så konstruktivt som å lese i Etablererguiden, og så har jeg en passe lang liste med andre ting jeg gjerne vil få gjort i dag.

Alternativt skal jeg bare gå meg en tur.

 

 

#jul #tantejul #bekymringer #nav #økonomi #penger #selvdisiplin 

3 kommentarer

Tommy

04.02.2017 kl.11:06

Sang til deg https://www.youtube.com/watch?v=LjF9IqvXDjY

johanne

04.02.2017 kl.23:29

Det er ikke lett å koble bort fra oppgaver som en MÅ ta tak i , nei . Og det er en menneskerett i "rike Norge" å ha en nødkonto - det skulle ikke NAV ha rett til å ta fra en !!! Alle økonomirådgivere sier jo at husstandene bør ha en reserve på MINST en månedslønn . Og de gjennomsnittslønnene de opererer med i dette landet oppnås jo ikke av alle , vel ? Ærsj , nå var jeg negativ . Men avisene melder jo at det er flere utlyste stillinger nå enn i fjor på denne tida ?

Tante Jul

05.02.2017 kl.11:55

johanne: ...i Østfold også?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits