Nei, nå er det tid for litt kjendiscrush igjen.

Noen ganske få av dere husker kanskje at jeg for tre års tid siden var såpass i beit for en dagdrømkandidat at jeg pløyde gjennom Eligible Bachelors-lister for å finne en? (Hvis ikke, kan dere lese om det HER)

Jeg fant en veldig god en, som fulgte meg lenge, og som fikk meg til å gjøre ting jeg sannsynligvis ikke ville ha kommet i tanker om å gjøre uten ham. For eksempel reiste jeg til London bare for å sitte på første rad og se ham gjøre en fantastisk jobb som John Proctor i The Crucible. Det var stas. Jeg sto til og med i kø for å få autografen hans etterpå, og det er ikke typisk meg.

Vel. Fordelen med fantasivenner er samme ting som ulempen ved dem er, naturlig nok: De er ikke virkelige. Jeg er glad for at jeg har en livlig fantasi, men hvis det er selskap jeg savner vil aldri en fantasivenn helt kunne måle seg med en ordentlig en. Så da jeg falt for en lys levende og høyst tilstedeværende mann forsvant naturlig nok dagdrøm-mannen litt i bakgrunnen.
Dessverre gikk det ikke helt som jeg hadde håpet med den ekte mannen, uten at jeg vil komme nærmere inn på hva og hvordan og hvorfor og alt det der. Så jeg er tilbake til fantasivennen. Det er ryddigere.

Og jeg kan ikke se noen verdens grunn til å lete etter en ny, når den gamle fremdeles er helt fantastisk kjekk ;-)Sukk...

Oppdatering: Hehe. Jeg har samme sveis som han har...

 

 

#RA #RAARMY #Richardarmitage #armitage #kjendiscrush #dagdrøm #drømmemann #dustebonde #detharklikkafortantejuligjen

3 kommentarer

johanne

09.02.2017 kl.19:31

Jeg liker Vin Diesel, jeg. Og Clint Eastwood og James Coburn. Men jeg er gammel .

Tante Jul

10.02.2017 kl.07:52

johanne: Vin Diesel er vel litt ung for deg, vel... ;-)

johanne

11.02.2017 kl.20:12

Neida, ikke for ung- han liker meg . (Er jeg sikker på) .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits