Den fjortende

Nå er denne helvetes dagen heldigvis snart over. Etter forholdene har den egentlig vært helt grei, men den har - ikke uventet - vært enda en av de dagene da jeg og andre får gnidd inn at vi ikke er heldige nok til å ha greid å skaffe oss en partner som overøser oss med klissete kjærlighetserklæringer. Enda en dag som en "burde" delt med noen. Facebook er full av konkurranser der en skal si hvem en ville tatt med seg på middagen/spaoppholdet/helaftenen/reisen, og "alle" viser frem bukettene de har fått eller kortene og videoene de har laget til hverandre. Jeg har lyst til å spy litt, eller grave meg ned.

Bare misunnelig, så klart. Og litt oppgitt. For det ER jo slik at kjærligheten en faktisk har i livet sitt ikke er knyttet til en bestemt dag, og at den uttrykkes like godt med et blikk, et smil eller en klem som med en ferdigbundet bukett med et plasthjerte på pinne. Det er jo slik.

Så nå skal jeg ikke syte. I stedet skal jeg kose litt med guttene mine, det kjæreste jeg har. Og jeg vil ønske dere alle sammen en fin tid både i kveld og fremover.

 

 

#valentine #hjerte #kjærlighet #savn #ensomhet #familie #singel #dustebonde
 

2 kommentarer

frodith

14.02.2017 kl.21:13

Skjønner akkurat hva du mener jeg, selv om jeg HAR samboer. Synes det er for mye STYR og mas rundt dette..

johanne

15.02.2017 kl.13:33

Ja-det ER slik du skriver , kjærligheten uttrykkes ikke bedre på den 14.februar enn på andre dager.

Jeg har en hjertevenn , men jeg fikk likevel ikke noe i går - ikke han heller for den del. Jeg syns ikke noe om Valentines Day , og leser heller anti-vellykkete Nemi og spiller Rammsteins "we all live in Ameeeeerica" på slike dager .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits