GIVEAWAY!

DET var lenge siden sist, det!

Men nå synes jeg det er på tide. Jeg har en giveaway gående i facebook-butikken min, og synes det bare er rett og rimelig at dere fra bloggverdenen får sjansen til å være med. Dere har sjansen til å vinne dette fine kjedet:

Det er laget av lavastein og abeloneskjell og ville vært til salgs i butikken min for 400 kroner - om jeg altså ikke hadde bestemt meg for å gi det bort i stedet.

For å vinne må dere like facebooksiden min, Tejes lille butikk, og så er det fint om dere deler og liker innlegget der jeg annonserer giveawayen, og kanskje til og med legger igjen en liten kommentar. Om dere sprer det glade budskap gjennom egen blogg blir jeg glad, og sjansen for at noen vinner kjedet innen rimelig tid øker betraktelig. Jeg trekker nemlig en vinner når jeg har 200 følgere på siden...
 HER er en direkte lenke til innlegget. Dersom den linken av en eller annen grunn ikke virker kan dere følge DENNE linken i stedet. Da kommer dere til butikken, og finner giveaway-posten helt øverst.

Og når dere først er der inne, er dere hjertelig velkommen til å scrolle dere nedover, for der er det mye fint! Jeg har laget bokmerker...Og steinkjeder i ulike farger og fasonger.


I tillegg har jeg laget regnbuekastere, og drømmefangere er på vei. Og jeg kan lage matchende øredobber til nesten alle kjedene på bestilling. Når jeg tenker meg om, kan jeg lage selve kjedene på bestilling også, til en viss grad, om jeg har materialene som trengs. Det er i det hele tatt ganske stor sjanse for at dere kan få kjøpe et smykke som er helt og aldeles perfekt. Så velkommen til Tejes butikk, og lykke til i giveawayen ;-)

 

 

#giveaway #premie #gevinst #smykker #konkurranse #kjede #abelone #akkuratdetduønskerdeg

 

2 kommentarer

May-Celin Nybak

24.05.2017 kl.13:36

Så nydelige smykker :)

Tante Jul

27.05.2017 kl.12:29

May: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits