Flere måter å se ting på

Altså, okei. Nå er klokka skikkelig mye og langt over leggetid for alenemødre, men akkurat denne uka er akkurat denne alenemora alene hjemme. Så nå er det slik: At for omtrent seks timer siden gikk jeg hjemmefra og så ut sånn som dette: Sånn for å ha det på det rene, så var jeg på vei til temafest med tittelen "Pink Punk Princess". Jeg trengte ikke å google eller låne klær, bare å lete litt i klesskapet etter ting jeg ikke har brukt på noen år. For å si det selv så så jeg ganske snasen ut. 

Nå, etter en flaske prosecco (som jeg vant på det ukentlige lotteriet på kirkekontoret) og litt til, så ser jeg nok hakket mere shabby ut. Men det gjør ikke så mye. Ikke for det jeg hadde tenkt å snakke om, i alle fall. 

For det har seg nemlig sånn at jeg har en såkalt Bucket List, som jeg har registrert på dayzero.com. Det er en liste over 101 ting som jeg skal gjøre på 1001 dager (fra jeg registrerte listen). Ett av punktene på listen er "Lie back and look at the stars with someone". Heldigvis var jeg forutseende nok til å registrere punktet "Lie back and look at the stars alone" samtidig, så da jeg sjanglet ut av en taxi isted og sveivet bort mot plenen i stedet for mot døra, og la meg ned for å se på stjernene, så slapp jeg å tenke at det var ganske bortkastet at jeg var alene. Tvert imot (og egentlig helt uavhengig av enhver bucket list) så er det riktig meningsfullt at det ligger en enslig alenemor med masse sminke, selekjole med dødningehoder, nettingstrømper og Matrix-frakk på plenen min og ser på stjernene. 

Faktisk har jeg tenkt å gjøre det igjen. Nå. 

Ha en fin natt så lenge. 

 

 

3 kommentarer

ladyaugust

15.07.2017 kl.06:03

Herlig :) Akkurat slike ting bør man gjøre mye mer av :D Tror jeg også skal skrive meg en slik liste :D Kjempefint bilde av deg <3 gooodklæmme :)

frodith

15.07.2017 kl.07:32

You look smashing :-)

Johanne

16.07.2017 kl.00:35

Fin avslutning på fin temafest , altså. Du ser fin ut , men det gjør du jo som regel .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits