Snart huskonsert igjen

Om tre og en halv uke gjør jeg om stua mi til konsertsal igjen (les: jeg rydder og vasker den og setter frem lys og stoler), for da kommer Daithi tilbake! Min gode venn og klagemur (når jeg trenger en sånn en), som tilfeldigvis også er en fantastisk dyktig musiker som er villig til å spille i mitt hjem, for mine venner, og som lar meg velge dato når han planlegger norgesturneene sine. Det kan knapt bli bedre.

Jeg har invitert masse mennesker, så jeg er spent på om det blir fullt denne gangen, og om jeg kommer til å sende småstressete meldinger rundt omkring den siste uka, slik jeg pleier å måtte. Det går fint å klemme inn noe over tjue personer i stua, men antallet har variert fra... Var det tretten første gangen? Eller bare elleve? Til tjueen på det meste. Det er alltid litt vanskelig å planlegge fordi folk er glade i å si ifra i siste liten, men jeg satser friskt på fullt hus denne gangen. 
Hvis du er en venn av meg, eller ønsker at du var det, eller hvis du har skikkelig lyst til å høre på Daithi Rua i godt selskap, så si ifra! Her tas likesinnete imot med åpne armer. 
 
 
 


 

2 kommentarer

frodith

31.07.2017 kl.20:31

Aner ikke hvem han er :-o

Tante Jul

31.07.2017 kl.20:33

frodith: Jeg sier ikke at han er kjent; bare at han er veldig veldig flink ;-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits