Planlegging

Planlegging er ikke min aller sterkeste side. Jeg har som regel en ide om hvordan noe skal bli, i store trekk, og så gjør jeg noen sporadiske forberedelser og blir like overrasket hver gang over at dagen da hva det nå er skal skje faktisk har kommet. Men det blir ofte omtrent som jeg hadde tenkt meg. Av og til bedre, av og til ikke fullt så bra. Jeg sier til meg selv at dersom jeg hadde planlagt og forberedt mere detaljert så ville fallhøyden vært større om det ikke gikk slik jeg hadde tenkt. Så egentlig er jeg fornøyd med at det er slik det er. 

På søndag skal vi feire åtteårsdagen til den yngste sønnen min. Jeg har omsider greid å sende ut invitasjoner - per SMS fordi jeg innså at det ville bli altfor sent å dele ut til klassekameratene tre dager før festen. Og så har jeg ballonger i hus, og det er ikke kjemperotete her, og jeg har begynt på kakene. Jeg skal nemlig lage sånne: 


(fra thebearfootbaker.com)

Og jeg kan si med en gang at de ganske sikkert IKKE kommer til å se fullt så bra ut. 
Jeg kommer ikke til å bruke melisglasur; i stedet vil jeg kna sammen sukkerpasta i ulike farger så det blir marmorert mønster, og så stikke ut spinnerform og klistre på spinner-sukkerkakene jeg allerede har bakt. Det blir bra nok. Og jeg har til og med sølvskimmer-pulver å ha på! Og kakene har ordentlig spinnerfasong. Jeg fant nemlig 3D-printet spinnerutstikker på Etsy, så jeg slapp å i det hele tatt vurdere å skjære dem ut for hånd. 

Alt i alt blir det nok en helt fin bursdag, selv om jeg ikke har matchende duker og tallerkener og servietter eller vimpler i taket. Kaker, barn og figurballonger holder bra. 

 

 

#bursdag #barn #barnebursdag #spinnerkaker #kake #planlegging 

2 kommentarer

frodith

24.08.2017 kl.09:37

Det der blir bra da :-)

Tante Jul

24.08.2017 kl.09:39

frodith: Satser beinhardt på det ;-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits