Katta er ute av sekken

Nå er det en stund siden jeg fortalte dere at jeg begynte å male huset mitt. Det har gått litt trått, for det har vært mye regn og mye å gjøre, men nå har jeg i alle fall greid å male tre strøk på østsiden av huset. Den siden vender mot skogen, så mine maleaktiviteter har gått relativt upåaktet hen (med unntak av at naboen mot sør gliste og ristet på hodet og sa jeg var sprø). Men i dag var det brått tid for å male nordsiden, og selv om den ikke vender direkte ut mot veien er den godt synlig i nabolaget.

Jeg tror jeg har blitt kjendis.

Store deler av dagen har jeg tilbrakt på et stillas med en malerkost i hånda. Derfra har jeg (når jeg har snudd meg fra veggen) sett mengder av mennesker som har gått søndagstur. Litt flere enn vanlig, innbiller jeg meg. Og hele grupper med blikket festet på huset mitt.
En nabo som jeg egentlig kjenner litt svarte hei på tiltale, men dukket så straks ned bak en hekk for å plukke opp etter hunden sin, og skyndte seg deretter videre hjemover uten å løfte blikket igjen. Jeg tror ikke han har samme smak som meg.
Nærmeste nabo mot nord hadde familiebesøk i dag. Flere av gjestene hans hadde ærend gjennom hagen, men alle unngikk blikkontakt. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal tolke det, men sånn i utgangspunktet er jeg rimelig sikker på at ikke nord-naboen heller synes at jeg har valgt en fornuftig farge til huset mitt.  

Men hei, hvem bryr seg om hva naboene synes?
Okei, jeg bryr meg litt, men ikke så mye at jeg velger farge ut ifra hva jeg tror de kommer til å like. JEG kommer til å elske å bo i et hus med farge på, og det gjør barna mine også. Det er det viktigste. 

Nå håper jeg på masse masse solskinnsdager fremover, og på mange hjelpsomme venner. 

 

 

#male #nabolaget #hus #7020-r50b #paria #blikkontakt #kjendis 

Én kommentar

Johanne

05.09.2017 kl.14:53

Joa --- huset ditt blir veldig spesielt . Men det er jo ihvertfall ikke blått , og fargen er fin den .

Ser jo at du speider etter reaksjoner og tolker etter eget forgodtbefinnende .

Apropos øyekontakt over nabogjerdet - har det vært mye av det fra nordsida fra før ?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits