Huset mitt blir så fiiint!

Det regner og regner, men innimellom er det opphold akkurat så lenge at veggene blir tørre nok til å male på. Det skjedde heldigvis denne helgen. Det regnet ikke hele ettermiddagen i går, og dagen i dag startet med sol og blå himmel. 
Det var riktignok masse dugg både på veggene og alt annet, så jeg kunne ikke begynne å male med en gang jeg sto opp. Men jeg spiste en god frokost og leste bok, og så dro jeg og trente i en times tid, og vips var duggen borte. Så jeg malte og malte mens det ble vekselvis grått og blått over meg. En gang kjentes det som at nå kom regnet, så jeg pakket sammen og skylte penslene. Men så ble det ikke regn helt ennå allikevel. Da skyndte jeg meg å male litt vinduskarmer. Da jeg var ferdig med det regnet det fremdeles ikke, så jeg fant frem en ny pensel og rakk å male ferdig hele veggen så høyt som stillaset rekker. Jeg er rimelig fornøyd med det. Og kort etter pøste det ned. Da ble jeg enda mere fornøyd. 

Nå kan jeg se frem til vonde skuldre og ømme muskler i morgen, både på grunn av maling og trening. Men det er jo en god vondt, for å si det sånn. 


Huset mitt blir ikke seende slik ut. Men det hadde også vært fint, ikke sant?

 

#male #lilla #regn #trening #vær #fornøyd

3 kommentarer

hverdagslivetivollen

10.09.2017 kl.21:49

stilig :) blir spennende å få se resultatet :)

Tommy

12.09.2017 kl.23:16

Har du malt hele huset alene?

Tante Jul

13.09.2017 kl.07:56

Tommy: Det ville være løgn om jeg sa ja. Tre venninner har vært til god hjelp. Men det er grenser for hva en kan forvente, så det meste har jeg gjort selv.
Og jeg er langt fra ferdig! Veggene skal gå fra lyst til mørkt og det trengs tre strøk, og med dette regnet blir det ikke mye kontinuitet i det...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits