100

Næmmen heisann, i dag er det sannelig bare 100 dager igjen til julaften! Og så jeg som så gjerne vil ha sommer en stund til - eller i alle fall høst med godt vær.

Men datoen er et faktum, og når det er 100 dager til jul betyr det at det er bare omtrent 70 dager til juleverksted og omtrent det samme til jeg skal ha alle adventskalenderne ferdig, så det er vel bare å kjøre på. Men jeg håper virkelig å kunne ønske jula velkommen i et hus der i alle fall tre av sidene er nymalte (den fjerde skal få ny kledning til våren, så den må vente uansett).

Jeg har en fantastisk bok som jeg vet jeg nevnte her på bloggen ganske ofte tidligere. Den heter Ultimate Christmas, og inneholder både oppskrifter, tips og inspirasjon til både trær, innpakning, gaver, menyer, kranser og så videre. Den har en gjøremålsliste også, som starter på hundre dager før jul. Nå husker jeg naturligvis ikke hva som er det første det er meningen en skal huske på er, men det har sikkert noe med å planlegge, lage lister og lese julemagasiner for inspirasjon å gjøre. Derfor slenger jeg opp et julebilde; vær så god:

 

Betrakt dere som inspirert ;-)

 

#jul #tantejul #nedtelling #julaften #julepynt #inspirasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits