Vi skal på tuuuur!

Både huspassere, skyss, overnattingssted og billetter er på plass. Om to dager er vi i London! Det blir vår første ordentlige utenlandsreise sammen på vel fem år, og jeg er så glad for at jeg har fått det til. Siden jeg fremdeles bare sitter i Sarpsborg og gleder meg blir dette innlegget fullt av lånte bilder. For jeg må jo vise dere litt av det vi har tenkt å gjøre: 

Vi skal i trampolinepark! 

Oxygen Trampoline park, med tusenvis av kvadratmeter med trampoliner, og parkour-løype og allting! Man betaler per time, om jeg har forstått det rett, og så er det bare å slå seg løs. Kanskje lurt å legge dette litt sent i uka, så vi (jeg) ikke må slite med nakkesleng hele ferien. Jeg mener - trampoliner opp langs veggene! Det bare innbyr jo til klønete krumspring... 

Og vi skal til Chinatown! 

Det vet ikke guttene enda, kom jeg på nå. Det er vel mest fordi jeg har fått så vanvittig lyst på asiatisk mat de siste dagene, etter at jeg begynte å lese en (helt fantastisk) bok som heter Merkelig vær i Tokyo, der de spiser hele tiden... Men barna tar helt sikkert ikke skade av å smake dim sum, for eksempel. Og kanskje vi finner Baby Metal-ting der. 

Og vi skal kjøre dobbeldekker-buss! 

Ruben og jeg satt og gikk gjennom en liste med 100 ting å gjøre i London, og da vi klikket oss forbi transportmuseet sa han at han ville se en sånn buss. Det må da være enda bedre å kjøre i den?

Apropos museer; vi skal besøke flere av dem, så klart. Jeg må sette meg med en liste og et kart for å få et overblikk over hvilke som ligger i nærheten av hverandre. 
Og enda mer apropos museer; så dere den fantastiske Twitter-striden mellom naturhistorisk museum og vitenskapsmuseet i London? Klikk her for å lese! 

Vi skal også spise fish'n'chips, for det har Sixten lært om i engelsktimene...

Og jeg håper å få dratt dem med meg ut i en park eller to... 

Dette er Kensington Gardens, men jeg tenkte vel mer på den der digre... Regent's Park, tror jeg det er. 

Vi leste at det går an å gå opp i Tower Bridge, og at det er en gangbru med glassgulv der oppe. Det må vi prøve! 

Skummelt...

Jeg vil også ha afternoon tea. 

Bildet er fra Seymour's Parlour (anmeldelse her), og den hørtes veldig bra ut. Mulig at anmeldelsen ble ekstra interessant for meg fordi den ble skrevet i desember i fjor og derfor var det julesmaker på noe av det som ble servert, men stedet ligger i Marylebone som jeg snublet innom en gang jeg gikk meg bort, og der var det veldig fint. Pluss at jeg ser prisene på "de beste" afternoon tea'ene og får helt mark. Joda, jeg vil gjerne nyte en afternoon tea i en luksuriøs sal med silketrukne stoler og gylne søyler en gang, men det ville være leit om barna kjedet livet av seg mens det sto på. Så en litt rimeligere afternoon tea, i mer intime og interessante omgivelser, det gjør nok susen.  

Og så ser det ut til at vi kanskje skal på konsert! I Royal Festival Hall, til og med. 

Mussorgsky... 
Ikke en komponist jeg har hørt mye på, men det endrer seg kanskje. Og jeg håper at guttene vil sette pris på å se et orkester i levende live. Det kan være dramatisk nok, bare det. 

Selv om det kjennes som om vi har masse planer har jeg ikke tenkt at vi skal løpe fra det ene til det andre. Denne uka skal vi kose oss mest mulig, slappe av når vi vil, spise når vi er sultne, oppleve masse - mest små ting, tenker jeg, for de er ofte best. Og bare ta den tiden vi trenger til alt. Det blir sikkert superbra! 

 

#London #tur #tantejul #mamma #familie #Sixten #Ruben #afternoontea #mussorgsky #England #Chinatown #altformangehashtags

4 kommentarer

frodith

29.09.2017 kl.20:17

Kos dere masse :-)

Tante Jul

29.09.2017 kl.21:04

frodith: Det skal vi!

julietalivstil

29.09.2017 kl.20:55

Kos dere

Tante Jul

29.09.2017 kl.21:05

julietalivstil: Jaaa, vi gleder oss!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits