Oi, som tiden flyr

Vi har vært hjemme igjen etter høstferien i nesten en uke, og jeg har ikke fortalt dere noen ting om turen! Stakkars dere har sikkert klikket dere inn her hver eneste dag med hjertet i halsen, bare for å finne ingenting... 

Og ikke blir det et episk innlegg med bildedryss i dag heller. 
Jeg innser at jeg har ikke kapasitet til å sitte her i timevis og komponere innlegg i dag, så det får bli små drypp i stedet. Kort oppsummert hadde vi en veldig fin tur, men jeg innså raskt at vi ikke hadde sjans i havet til å få gjennomført alle de tingene jeg hadde sett for meg. Turen ned tok tretten timer fra vi gikk ut døren her hjemme til vi låste oss inn i leiligheten i London, og da sier det seg selv at jeg hadde to ganske slitne barn. På dag en rakk vi ETT museum, og det ble faktisk det eneste museet vi fikk besøkt på hele turen. Siden guttene mine er vant til rolige forhold i utkanten av en bitteliten by ble de naturlig nok overveldet av mylderet i London, og ikke minst av kollektivtrafikken med trapper og tunneller og trange vogner og høye lyder. Men med nok pauser og hvile og et noe redusert program gikk det allikevel fint. 


Tower Bridge ble valgt bort på den dagen jeg opprinnelig hadde tenkt at vi skulle besøke den, men heldigvis hadde vi brått en hel ettermiddag på oss den siste dagen av ferien til å gjøre hva vi ville, så da ble det en tur opp i korridorene allikevel. 

Det var stas. 

Vi var 38 meter over veibanen under oss, mener jeg å ha lest, og det var litt spesielt å skritte utpå glassgulvet første gangen. Men den opprinnelige engstelsen gikk fort over, og vi hoppet og spratt og lå og satt både lenge og vel. Etterpå gikk vi ned igjen og fant en svindyr italiensk restaurant med uteservering langs elva, og så gikk vi Queen's Walk et par kilometer etterpå. 

 

 

#Towerbridge #London #høstferie #tur


 

Én kommentar

Johanne

16.10.2017 kl.16:58

Stas å se litt av andre deler av verden , også gjennom glassgolv.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits