Ikke London Eye

Forleden dag nevnte jeg at guttene og jeg hadde gått Queen's Walk oppover langs elva den siste kvelden vår i London. Vi gikk hele veien fra Tower Bridge til Jubilee Gardens der London Eye står. 
Men selv om et enormt pariserhjul virker fascinerende i prinsippet, så var vi allerede på forhånd skjønt enige om at det ville være både dyrt og døllt å faktisk ta en tur rundt. Dessuten, da vi var nesten fremme viste der seg at det var karuseller der! To stykker! Så i stedet for en dyr og langsom halvtime i London Eye ble det en dyr og altfor kort tur med en veldig høy karusell i stedet. 

Vi hadde fin utsikt derfra også. 

Guttene fikk sitte i en huske sammen, og så fikk jeg plass bak så jeg kunne vinke og smile og se om de hadde det bra. Det hadde de. 

Etterpå tok vi en tur på en fargerik hestekarusell, en sånn som Mary Poppins og vennene hennes rir på, også. Det var også stas. 

Nå som jeg googlet London Eye for å sjekke hvor lang tid den tar (jeg trodde den tok nærmere en time, men den tar visst bare en halv), så fant jeg ut at den er jo en Coca Cola-attraksjon. Føy! Bare det er nok til at jeg ville valgt den bort. Jammen bra at ikke barna maste om den. 

Forresten fikk vi oss en annen opp-i-luften-opplevelse også, mens vi var i London, men det får jeg fortelle om en annen gang... 

 

#London #karusell #reklame #politikk #barna #Sixten #Ruben #reise #ferie

Én kommentar

Lilli

19.10.2017 kl.13:32

Så moro da :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits