Kattebæsj til Halloween

På søndag var det Halloween for klassen til den yngste sønnen min. Jeg er klassekontakt i år, så jeg fikk være med å arrangere. Det var stas, men jeg er glad for at det er over. Førti løpende og skrikende unger er litt i meste laget for meg... 

Men! Jeg fikk lage noe av maten! Eller, godsakene, da. Mitt bidrag til Halloweenserveringen var zombiehjerne, kneskåler, og kattebæsj. Jeg har nemlig lært meg at det meste kan passere som Halloweenmat, bare en finner på et ekkelt navn. 

Zombiehjernen var tre farger gele blandet sammen til en ubestemmelig farge. Kneskålene var rekechips. Og kattebæsjen... 
Tja, jeg har tre katter, så det var bare å sette bollen på gulvet i noen dager, så ordnet det seg selv. 
Det var i alle fall det jeg sa til barna. 

Men jeg hadde kanskje gjort det litt for realistisk...

Uansett, med litt nøding, og et par hint om at det egentlig smakte sjokolade, så fikk jeg de fleste til å smake. Det var jammen bra, for jeg hadde laget trippel porsjon. 

Det jeg har gjort er rett og slett å fylle Rice Krispies i en firkantet balje, og så har jeg formet negerbolledeig sjokoladebolledeig til bæsjeklumper og sluppet dem oppi. Glutenfri havregryn og melkefri margarin for å legge til rette for eventuelle allergikere. Det ble så bra atte. 

Kle meg ut gjorde jeg også, om enn noe halvhjertet. Det var mange av barna, særlig jentene, som spurte hva jeg hadde kledd meg ut som, og det kunne jeg jo ikke svare på. Jeg hadde bare tatt på meg en grønn parykk og alle de stripete klærne jeg kunne finne. 

Men det fikk holde, tenkte jeg. 

Ups, nå må jeg løpe. Ha en fin dag!

 

#halloween #kattebæsj #striper 

Én kommentar

frodith

31.10.2017 kl.20:31

Tøft :-) Jeg ville ikke spist kattebæsj heller .-D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits