Jeg har jo glemt!

For hele ti dager siden utlyste jeg en liten konkurranse (her), der jeg ba dere gjette hva jeg hadde fått i tidlig julegave. Det var noe jeg har ønsket meg i årevis, og jeg ble veldig veldig glad. 

Dessverre var det ingen av dere som greide å velge riktig alternativ (jeg ga dere ti), så det ble ingen vinner denne gangen. Men svaret kan dere jo få allikevel. 
Jeg fikk en motorsag! 

Så nå kan jeg gjøre som Kay Glynn fra Vaulters Magazine, og ordne med veden min selv i vinter. Selv om jeg tror at jeg kommer til å ha på meg mere klær enn hun har. 
Forresten har jeg en pall med ved stående et annet sted, som jeg (hvis jeg er riktig heldig) får levert hit i løpet av uka som kommer. Veldig greit med ferdig saget og kløyvd, også. 

Jeg håper ikke at skuffelsen er for stor for dem av dere som deltok. Som trøst kan jeg fortelle at jeg har nesten helt bestemt meg for å ha adventskalender her inne igjen i år, etter noen år med tørke. Og da blir spørsmålene gjerne enklere og alternativene færre. Og premiene blir så klart fantastiske!

Det blir vel bra?

 

 

#motorsag #konkurranse #gjettelek #julegave #julekalender #adventskalender #ved #tantejul #karameller #premier

2 kommentarer

Johanne

20.11.2017 kl.19:36

Gratulerer med motorsag . Jeg tenker meg at du er flinkere til å håndtere den enn hun på bildet.

Tante Jul

21.11.2017 kl.10:43

Johanne: Næ, hun ser da både sterk og tøff ut? Hun er sikkert kjempeflink.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits