Kommer snart til en skog nær deg... #julegerilja

Jeg har til hensikt å innføre en ny hashtag i år, og jeg håper at mange blir med på å spre den. Da tenker jeg fremfor alt på at handlingene som hører til hashtaggen blir spredd. Jeg synes nemlig det er ekstra stas å lage jul på uventede steder. 

I fjor pyntet jeg dette treet langs en tursti et godt stykke fra der jeg bor. Det er en av favoritturene mine, men selv fikk jeg bare se treet da jeg pyntet det og da jeg tok pynten ned igjen på trettendedagen - og så et par ganger på instagram når bekjentes bekjente hadde delt. Det var stas.  

I år trapper jeg opp til to trær. Mere pynt er kjøpt inn, og jeg har rekognosert i en annen skog for å finne trær som passer. Det blir så bra! 

Det jeg håper skal skje under hashtaggen #julegerilja er at det pyntes trær i skoger over hele landet, eller henges opp dekorasjoner på triste steder, eller gis litt ekstra til noen som trenger det, i hemmelighet. Kanskje er det noen i nabolaget ditt som ville blitt glad for en liten overraskelse på trappa eller i postkassa en morgen? Eller kanskje renovasjonsmannskapene fortjener en pose twist for innsatsen de har gjort med å hente søpla di gjennom året? Poenget er ikke å gjøre noe stort eller få anerkjennelse og takknemlighet. Gleden over å vite at noen, et sted, en gang, vil smile over det du har gjort er nemlig ganske fantastisk i seg selv! 

Så sett i gang og planlegg deres egne geriljafremstøt, og husk å tagge hvis dere deler bilder noe sted. Og, naturligvis: Husk å rydde etter dere når jula er over!

 

#julegerilja #tantejul #christmasguerilla #oppfordring #jul #juletre #pynt #glede #juleglede

Én kommentar

Johanne

20.11.2017 kl.19:39

Jeg skal også pynte tre ute , men nok noe nærmere hjemme . Hvert år ( 10 år) siden vi flyttet hit har jeg hengt en liten pose med påskrift " til sjåføren" på avfallsdunken til jul . De er så greie,så , og lar ikke noe stå igjen selv om jeg tøyer det litt et par ganger .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits