hits

Oppdrag utført #julegerilja

Nå er første geriljaoppdrag utført. Det ble ikke like dramatisk som i fjor, men jeg ble faktisk tatt på fersk gjerning mens jeg sto og hengte opp juletrekuler midt i skogen. Heldigvis av en som syntes det var en god ide... 

Jeg bestemte meg til slutt for å pynte et tre på samme sted som i fjor. Det er i et veldig fint område som jeg er glad i, og da innbiller jeg meg at andre som går tur der er ekstra hyggelige mennesker som fortjener en fin overraskelse langs stien. Så jeg satte av sted i formiddag. 
Da jeg kom rundt svingen der fjorårets juletre står var det som å komme for å hilse på en gammel venn. En gammel venn som har lagt på seg noe veldig siden sist! Men som bærer størrelsen sin med stil, må sies. Altså, jeg vet jo at trær vokser. Men jeg hadde liksom ikke tenkt meg at akkurat dette treet skulle vokse så fort! Det er et aldeles nydelig tre på alle måter, men jeg innså raskt at de ekstra tjue centimeterne ville by på problemer. Jeg rakk rett og slett ikke opp til toppen, og jeg hadde ikke lyst til å ta sjansen på å skade treet ved å hoppe opp og bøye det ned for å sette på stjerna og de øverste kulene. Det var kaldt i dag, også, så veden var mindre smidig enn om det hadde vært plussgrader. Så jeg fikk rett og slett se meg om etter et annet tre. 

Heldigvis måtte jeg ikke lete lenge. 

Dette treet er en hel del mindre enn det forrige, så i prinsippet skal jeg kunne pynte det i mange år fremover. Men jeg la merke til at det forrige treet hadde måttet lage seg en ny topp fordi jeg hadde skrapet det med stjerna i fjor, så jeg tenker at det kanskje er snillest å la trærne slippe unna med en jul hver. 

På treet henger en lapp med #julegerilja slik at eventuelle instagrammende eller twitrende forbipasserende kanskje bruker det. Det hadde vært stas å se. 

Og som bonus ble det faktisk nok kuler til å pynte TO trær! Ser dere begge?

 

#julegerilja #jul #tantejul #christmasguerilla #skjebergdalenftw 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv