hits

Svaret og vinneren - luke 2

DA er klokka over ni, og det er på tide å trekke en vinner. Det blir ikke så vanskelig, for i dag er det bare tre som har svart på spørsmålet. Av dem er det en som gjettet riktig, en som gjettet feil, og en som har sett filmen mange ganger og visste svaret. 

Spørsmålet handlet altså om i hvilken film en hovedperson leser ordet "lead" (å lede) feil og tror det er snakk om "lead" som i "lead balloon". Og riktig svar er Polarekspressen! Eller Polar Express, som jeg skrev i spørsmålet. 
Når toget skal kjøre fra Nordpolen klipper konduktøren et ord inn i billettene til alle de reisende, og det er et ord som de kan leve etter i fremtiden. En av guttene får "believe", og den herlige jenta i den lange bomullsnattkjolen får "lead". Her står hun med billetten sin etter å ha fått forklart at hun er en leder. 

Vel. Over til trekningen. 
Jeg har pliktskyldigst revet to små lapper av en gammel konvolutt, og skrevet Gulltopp på den ene og Rolf på den andre. Nå har de ligget ved siden av meg så lenge at jeg har glemt hvilken som er hvilken, og det er jo bra. Jeg dytter dem litt rundt omkring, lukker øynene, får tak i en av dem med fingertuppene... Bretter den ut... Og der står det 

Rolf. 

Gratulerer, du har vunnet et bokmerke :-)

 

"Alle" dere som deltok men ikke vant i dag er hjertelig velkomne til å prøve igjen i morgen. Ja, og Rolf kan også gjerne være med igjen, så klart.
Luken åpnes klokka 0600. 

 

Ha en fin natt, alle sammen! 

 

Én kommentar

frodith

02.12.2017 kl.21:33

Jeg gir meg ikke så lett...så er nok innom i morgen om jeg rekker :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv