hits

Julemarked

I dag har jeg stått ute i kulda hele dagen. Det har vært julemarked, må vite! 

Det var et veldig trivelig julemarked. Over her er utsikten fra standen min. Vi var en del utstillere ute på plassen, og så var det flere inne i bygningen dere ser. Ute var det bål i tre bålpanner, med gratis gløgg i en kjele som hang over det ene bålet, og så var det salg av kjempegode kanelboller og vafler og slikt. 

Min stand så slik ut. Det kommer den til å gjøre i morgen også, for dette er et todagersmarked! Hvis dere er i Østfold og har lyst på litt førjulskos kan jeg anbefale en tur til Ullerøy i morgen. Eller i dag, om det er søndag før dere leser dette. 

i tillegg til de fine smykkene og bokmerkene mine hadde jeg med karameller i flere varianter (granskudd, så klart, og lakris, og rabarbra!), og brente mandler med spennende smaker, og noen aldeles nydelige (og gode) honninghjerter med sjokoladetrekk og engleglansbilder som jeg bakte i går ettermiddag. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å ta med disse spiselige tingene, for dem solgte jeg masse av mens det var heller laber interesse for smykker. Lettere å selge ting som koster tretti kroner enn tre hundre... 

Nå skal jeg legge meg og sove og hvile de såre fingertuppene mine. Natta! 

 

#tantejul #julemarked #ullerøylaaven #jul #karameller #marked 

 

2 kommentarer

Tommy

03.12.2017 kl.19:28

Nå satt jeg og kjedet meg tidligere på dagen,tenkte å ta meg en tur ut i sola.Nei det gadd jeg ikke når hele byen er i cupfinale stemning.Da kunne jeg jo kjøpt karameller av deg,men så det for sent.

Tante Jul

03.12.2017 kl.19:30

Tommy: Å, det var leit. Det var rimelig skrint med folk i dag, sannsynligvis på grunn av denne hersens fotballen. Men du kan jo være med på adventskalenderen, så kan du VINNE karameller i stedet! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv