hits

Vinneren av luke 5

God kveld, alle sammen! 

I dag ba jeg dere sjekke en ting inne på gaversomforandrerverden.no. Jeg spurte hvor mye produktet "helsesjekk" koster og hva det inneholder. I beskrivelsen av produktet står det at det koster 120 kroner og at det gir fire helsesjekker til mor og barn i flyktningleirer før og etter fødsel. Så langt leste de fleste av dem som svarte. Men det var bare en som også leste det som står i "liten skrift": 

Dette er en symbolsk gave. Helsesjekker er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men helsesjekker alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 

Dersom jeg hadde vært tilbøyelig til å stille lurespørsmål i bloggen burde jeg altså ha ledd seks av deltakerne opp i ansiktet og gitt premien til den syvende. Men det hadde ikke vært spesielt julete av meg. Poenget mitt var jo bare at dere skulle kikke på hjemmesiden, derfor blir alle de syv som deltok i dag med i trekningen. 

Syv lapper, syv navn, og den heldige denne gangen ble

Gunn Elisabeth. 

Gratulerer! 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv