hits

En fantastisk gave

På lørdag satt jeg ved stuebordet mitt og ante fred og ingen fare mens jeg pakket inn noen premier fra adventskalenderen min. Jeg skottet ut av vinduet og fikk plutselig øye på noe rart: Det hang noe på portstolpen min! 
En pose? 
Og ballonger!

Jeg hoppet i crocsene og stabbet forventningsfullt ned til veien, hektet posen løs og trippet tilbake til huset mens jeg kikket ned i den. Gaver!

Gaver til meg! 

Gaver er ikke hverdagskost her i huset, i alle fall ikke til meg, så jeg ble kjempeglad. Så glad, faktisk, at jeg helt glemte at det ikke var bursdagen min riktig ennå, og pakket dem opp med det samme. I den ene var det en stor eske Lindt-konfekt (mmm, Lindt!), og i den andre var... DENNE: 

Er den ikke FANTASTISK? 

Akkurat det jeg ønsket meg! Og noen har tatt seg bryet med å skaffe den til meg! 

Jeg har ikke spurt om lov til å poste navnet til den snille personen som ga meg dette, så det er nok best jeg lar være. Men jeg er superglad for bursdags-t-skjorta mi! Jeg har den naturligvis på meg i dag, og regner med at den blir det flittigst brukte plagget mitt hele året. 

En svimmel sønn med hodepine har sørget for at jeg har fri fra jobb i dag (og så jeg som sto over smultgryta i en time i går, for å lage struver til alle kollegene...). Nå skal jeg (det nybakte "svaret") gå bort og pakke teppet bedre rundt ham og gi ham litt kos. 

Ha en strålende dag, alle!

 

 

#42 #svaret #theanswer #forty-two #bursdag #barn #gave

3 kommentarer

Victoria Larsen

12.12.2017 kl.16:32

Så fin!

dedicat

12.12.2017 kl.20:53

Gratulerer hjerteligst med dagen :D

Tante Jul

12.12.2017 kl.21:56

dedicat: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

42, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv