hits

Luke 16 2017 - Fredriksens fasonger

Dagens luke vil jeg bruke til å promotere en kjempeflott butikk som klorer seg fast i østre bydel her i Sarpsborg, og som jeg mener absolutt har livets rett. Fredriksens fasonger heter den, og der har de et digert utvalg av retroleker, pynte- og samlegjenstander, krus, te og nostalgiske dippedutter. Det er en butikk der en ønsker seg god tid til virkelig å se på alt - og en ønsker seg gjerne relativ rikdom også, så en ikke må slite med å velge hva som skal bli med hjem. Hvis jeg mangler en gave til noen kan jeg være ganske sikker på å finne det her. 

Fredriksens fasonger har også nettbutikk - heldig og hendig for dere som ikke bor i Sarpsborg og omegn. For å svare på dagens oppgave må dere gå inn dit (fredriksensfasonger.no) og lete frem de nusselige emaljekrusene med Den lille muldvarpen, og så fortelle meg hva de koster. 

Altså: 

--------------------------------------------------------------------------------

Hva er prisen på et emaljekrus med Den lille muldvarpen-motiv hos Fredriksens fasonger?

(Hint: De finnes i to størrelser, så det er to svar)

--------------------------------------------------------------------------------

Så vidt jeg vet er Fredriksens fasonger foreløpig eneimportør på disse krusene her i Norge, så om du smelter bort i minner om barne-tv fra gamle dager når du ser dem, så kan det være lurt å slå til... 

Skriv svar i kommentarfeltet før klokka 20 i kveld, så trekker jeg en vinner blant dem som svarer riktig. Kanskje premien blir noe fra Fredriksens fasonger, til og med?

 

OBS: Jeg er IKKE sponset på noen måte, og har ikke engang spurt om lov til å bruke bildet av butikken i dette innlegget. Jeg håper de tilgir meg.

 

#jul #julegave #tantejul #fredriksensfasonger #Sarpsborg 

 

4 kommentarer

Irene

16.12.2017 kl.07:45

Oi! De var fine!

169kr oh 199kr

Kaya

16.12.2017 kl.08:08

Hei igjen og god morgen. Jeg deltar nå likevel i dag selv om jeg allerede har vunnet (hele to ganger :D). Jeg elsker quiz og kalendre og mååå liksom bare svare. Det er supermorsomt. Svaret mitt er: Misnte krus koster 169,- og største krus koster 199,-. Jeg er enig med deg, denne butikken er et funn. Synd den ligger så langt unna, men man kan jo kose seg i nettbutikken.

frodith

16.12.2017 kl.08:26

Kjempefine krus :-) 169 og 199 kr Kanskje du får et krus likevel, fine var de :-)

Hanne Beate

16.12.2017 kl.10:03

Så søte krus! <3 Det lille kruset på 2,5 dl koster kr 169,-. Det store kruset på 3,7 dl koster kr 199,-. Ha en fin lørdag! :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

42, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv