hits

Trekning luke 16

Hurra, nå er det kveld igjen! 

Jeg skjønner at jeg like gjerne kunne satt fristen for å svare til klokka ni eller ti, for jeg greier aldri å få trukket en vinner klokka åtte uansett. I dag har jeg vært på kino og sett Mordet på Orientekspressen; den kan jeg anbefale. Kenneth Branagh er en klippe! 

Vel. I dagens luke ba jeg dere om å besøke fredriksensfasonger.no og finneprisen på disse krusene for meg: 

De finnes i to størrelser, til henholdsvis 169 og 199 kroner. Jeg håper at dere fant noe annet fint mens dere var der inne, og at dere har lyst til å handle der, for det er virkelig ikke lett å drive en nisjebutikk med kvalitetsvarer i en by der selv kjederestaurantene blir utkonkurrert av større kjederestauranter. Det blir døllt her hvis alle uten kjedetilknytning blir borte... 

Det kom inn fire svar i dag, og alle var riktige. Men i dag bestemmer jeg meg for å gjøre en vri på trekningen. Jeg mener, jeg vil ikke ha en trekning i det hele tatt, for tre av de fire har allerede vunnet en (eller flere) luker hver. Derfor blir det fjerdemann som får dagens premie (som jeg fremdeles ikke helt vet hva skal være). 

Irene! Gratulerer!

 

Til dere andre: Fortsett å delta, det er så hyggelig å se engasjementet deres, atte. Og jeg går tilbake til vanlige trekninger igjen, jeg lover!

 

4 kommentarer

Kaya

16.12.2017 kl.22:02

God kveld i stua. Helt enig med deg i trekninga. Jeg satt og grudde meg litt for å komme inn å sjekke, for hvis jeg hadde vunnet igjen, hadde jeg skjemtes litt. Jeg unner alle å vinne. Samtidig klarer jeg ikke å la være å delta, selv om jeg har vunnet før. Skjønner?

Så gratulerer til Irene og til deg.

Tante Jul

16.12.2017 kl.22:06

Kaya: Jeg skjønner, og du er absolutt hjertelig velkommen til å fortsette å delta! Antallet deltakere varierer jo en del fra dag til dag her hos meg, men statistisk sett er vinnersjansene ganske store, alltid.

frodith

16.12.2017 kl.22:19

Det er den som eier bloggen som bestemmer reglene :-) Her er det bare å dele ut og lage regler man føler passer til kalenderen og tankene du har. Moro når flere får, jeg gjetter når jeg får lyst og tid, og ikke for å få premie :-) Koselig, Gratulerer til henne :-)

Irene

16.12.2017 kl.22:30

JIPPI!!!

Tusen takk, Tante Jul:)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

42, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv