hits

Luke 19 2017 - cellofan

Ett av de mest leste innleggene mine handler om cellofan. Etter mitt syn er det nemlig bare en type cellofan som virkelig egner seg til å pakke inn hjemmelagde karameller, og det skrev jeg et innlegg om for mange år siden. Ubetenksomt nok skrev jeg ikke navnet på cellofanen, noe som sikkert har ergret mange håpefulle cellofanjegere oppigjennom. 


En perfekt innpakket karamell, med cellofan som ikke revner og ender som ikke tvinner seg opp igjen når de først er vridd. 

Jeg tenkte jeg skulle rette opp i dette nå, med å poste enda et cellofaninnlegg, men da vil jeg benytte anledningen til å få noe igjen for det. I dag (og for all fremtid, om noen skulle snuble over dette innlegget i ettertid) vil jeg be dere om å svare på en ting: 

----------------------------------------------------------------------------------------

Har du en type konfekt (karamell eller annet) som du pleier å lage til jul? Og vil du dele den med meg?

----------------------------------------------------------------------------------------

Legg igjen et svar (gjerne med oppskrift eller link) i kommentarfeltet før klokka 20 i kveld, så trekker jeg en vinner som får...
To pakker med verdens beste cellofan! 

 

 

#cellofan #karameller #tantejul #kalender #julekonfekt

 

 

5 kommentarer

Albert

19.12.2017 kl.08:32

Hei!

Jeg kjøper marsipan, ruller det til "hundebein" og dypper hver side i smeltet kokesjokolade. Veldig enkelt og ekstremt syndig. :D

Christina Grythe

19.12.2017 kl.09:19

Har ikke funnet den perfekte karamell oppskriften ennå, men jeg er en racer på hjemmelaget marsipan 😉🐷🐖

Tante Jul

19.12.2017 kl.21:45

Christina Grythe: Jeg har vel omtrent aldri laget marsipan... Men du får jo prøve min oppskrift, da; kanskje den er perfekt for deg?

Kaya

19.12.2017 kl.11:18

Lager brente mandler av og til:

250 g mandel, 100 g sukker og 1 dl vann. Kok opp og rør til det er karamellisert. Hell over på smurt bakepapir, brekk løs når de er kalde. (Tips: Kjør dette til krokanbiter i en kjøkkenmaskin og bruk i iskrem!).

frodith

19.12.2017 kl.12:42

Jeg lager ingenting, men alltids noen venner som gjør :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

42, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv