hits

Snart mars

Jeg forsvant helt her inne fra så snart jula kom. Det er det nok mange og sammensatte grunner til, men det er ingen grunn til å ramse opp alle sammen. Mest var det vel at desemberinnsatsen på bloggen ble ganske heftig sammenlignet med slik det er resten av året, så jeg fikk rett og slett litt overdose. 

Jeg er frisk - sånn passe, i alle fall. Henter meg inn etter en omgang med den der langvarige influensaen eller forkjølelsen som har vandret rundt i området her. Ikke lenger sengeliggende, og temperaturen er omsider ganske normal igjen, men hosten henger i. 

Jeg er IKKE i jobb lenger - elleve og en halv måned omtrent fikk jeg hjelpe til med å holde hjulene i gang på et menighetskontor i Fredrikstad mens den sykmeldte lederen der fikk sjansen til å hente seg inn. Det var stas å være der så lenge det varte. 
Nå er jeg en supereffektiv jobbsøker, eller prøver å være det, i alle fall. Noen intervjuer har det blitt, og masse telefoner og søknader og loggføring i aktivitetsplanen min hos NAV, men ikke noe napp ennå. Det ordner seg. 

Privatlivet mitt lar vi ganske rolig ligge til en annen gang. 

Frem til dere hører fra meg igjen kan dere få denne sangen, som minner meg om i hvilken grad jeg er et rotehue.

Jeg hører ikke mye på norsk musikk. Denne var det en som sendte til meg. 

 

#rotehue #dårligtiming #influensa #jobb #jobbsøk

4 kommentarer

frodith

27.02.2018 kl.19:03

Det hjelper vel litt i jobbsøkingen med den jobben på cv -en :-) ? Ja, du er en virkelig periode-blogger får man si :-D ha-ha

Jernbanefrua..

27.02.2018 kl.21:04

Fin blogg =) Nydelig låt :)) Håper kvelden er god..

Johanne

28.02.2018 kl.11:52

No vart æ redd .

Tante Jul

02.03.2018 kl.08:49

Johanne: Rooolig, mamma; ingen fare :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

42, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv